Qışda daha çox narıncı meyvə və tərəvəz - Xurma, naringi və kök yemək məsləhət görülür.
Bunu rusiyalı professor Vera Kodentsova bildirib.
Onun sözlərinə görə, yalnız narıncı və qırmızı deyil, həm də yaşıl rəngli meyvələrin tərkibində ən güclü təbii antioksidanlar olan karotenoidlər var.
Professor qeyd edib ki, gündə beş-altı rəngli tərəvəz və meyvə yeyirsinizsə, bu, karotenoidlər və C vitamini, digər faydalı birləşmələrin qəbulunu artıracaq.
Tehsil-press.az
Bunu rusiyalı professor Vera Kodentsova bildirib.
Onun sözlərinə görə, yalnız narıncı və qırmızı deyil, həm də yaşıl rəngli meyvələrin tərkibində ən güclü təbii antioksidanlar olan karotenoidlər var.
Professor qeyd edib ki, gündə beş-altı rəngli tərəvəz və meyvə yeyirsinizsə, bu, karotenoidlər və C vitamini, digər faydalı birləşmələrin qəbulunu artıracaq.
Tehsil-press.az