Axşam saatlarında bişmiş məhsullar yemək orqanizmə zərər verə bilər.
Bu məhsul karbohidrat mənbəyidir. Günün ikinci yarısında orqanizmin çörəyi həzm etməyə vaxtı olmayacaq.
Axşam saatlarında çox miqdarda un tərkibli qidaların tez-tez istehlakının nəticəsi karbohidratların yağlara çökməsi və artıq çəki görünüşü ola bilər.
Axşam yeyilən bir dilim çörəyin ağır nəticələrə gətirib çıxaracağı ehtimalı yoxdur. Üstəlik, axşam çörək yemək yalnız naharda açıq-aydın karbohidrat çatışmazlığı olduqda qəbul edilir (məsələn, yalnız qaynadılmış toyuq hazırlanır).
Tehsil-press.az
Bu məhsul karbohidrat mənbəyidir. Günün ikinci yarısında orqanizmin çörəyi həzm etməyə vaxtı olmayacaq.
Axşam saatlarında çox miqdarda un tərkibli qidaların tez-tez istehlakının nəticəsi karbohidratların yağlara çökməsi və artıq çəki görünüşü ola bilər.
Axşam yeyilən bir dilim çörəyin ağır nəticələrə gətirib çıxaracağı ehtimalı yoxdur. Üstəlik, axşam çörək yemək yalnız naharda açıq-aydın karbohidrat çatışmazlığı olduqda qəbul edilir (məsələn, yalnız qaynadılmış toyuq hazırlanır).
Tehsil-press.az